Hafo is deskundig, creatief en flexibel.

Voor opdrachtgevers een garantie voor succes en kwaliteit. Ons motto is dan ook: "Problemen zijn er om opgelost te worden".

Wij willen graag een betrouwbare partner zijn die zijn afspraken nakomt en kwalitatief goede producten levert en/of monteert.

Wij staan u graag te woord voor verdere informatie.

Hafo verwerkt veel:

Stalen damwandprofielplaten, zowel voor dak als gevel, stalen dakpanprofielplaten, stalen dakplaten voor platdak, vezelcement golfplaten, dak- en gevelpanelen en diverse soorten isolatiematerialen

We werken efficiënt en kunnen zo tegen een scherpe prijs werken. Door vele gerealiseerde projecten met diverse materialen mogen wij wel stellen dat uw dak en gevelbekleding bij ons in goede handen is.

Als montagebedrijf kunnen wij d.m.v. gemotiveerde en deskundige medewerkers vele verschillende projecten voorzien van dak- en gevelsystemen naar de wens van de klant. Wij adviseren u graag over de keuze van de juiste soort beplating voor uw project.

Ook lichtdoorlatende elementen kunnen wij in uw dak of gevel verwerken.

Voor de stalen gevels kunnen wij u tevens aanbieden: stalen golfplaten, potdekselprofielen en plankprofielen.

In samenwerking met een gecertificeerd bedrijf dat asbestcement golfplaten verwijdert, kunnen wij u een kant en klare oplossing aanbieden voor het vervangen van uw asbestcementgolfplaten dak.
Alles in 1 hand voor een zeer goede prijs.
De verwijdering en het opnieuw plaatsen van het dak sluit perfect op elkaar aan, zodat de klant hier geen hinder van ondervindt.